Boksernes Hus

Vi tilbyder faciliteter til træningslejre, kurser og overnatning

Overnatning i nye lokaler
Med plads til 20 overnattende personer, er Boksernes Hus`s faciliteter i top. Værelserne er fordelt på rum med 2 eller 4 senge, som også indeholder borde og stole. Fra det fælles indgang, er der direkte adgang til bad og toilet. Lokalerne kan lejes af alle: private, klubber, private og offentlige foreninger og erhverv.

Kursus
Foruden de 6 værelser, er der mulighed for kursusaktivitet, hvor der er plads til ca. 12 personer i det lille mødelokale og ca. 25 i det store. Mødelokalerne ligger i forbindelse med køkken, så der er nem adgang til forplejning.

Træningslejr
Til jeres træningslejr er der indendørs faciliteter til rådighed. Lokalet er primært indrettet til boksetræning med bl.a. to bokseringe, sandsække og boksebolde. Her finder også ribber, klatretove og et veludrustet motionsrum, som giver mulighed for andre aktiviteter. I forbindelse med træningslokalerne er der moderne bade- og omklædningsrum med sauna – opdelt til herrer og damer.

Priser | Overnatning | Pris pr. værelse

1 person

Pris kr. 150,-

2 personer

Pris kr. 250,-

3 personer

Pris kr. 330,-

4 personer

Pris kr. 400,-Tillæg for eventuel leje af sengelinned 60,-
Ved booking af center til kurser og træningslejr: Indhent tilbud.

Kontakt: jekelin@fiberpost.dk – Telefon 24 64 46 81 eller 21 44 28 74

Det perfekte sted til trænings lejer, afholdelse af kurser, overnatnings muligheder eller fælles træning med andre klubber.Vi er blevet det foretrukne sted når Dansk Amatør Bokseunion afholder kurser.