Nyheder og anden information

TRÆNING 2022

• ALLE MEDLEMMER TRÆNER: mandage og torsdage fra 18.30 til 20.30
  • Træningen tirsdag aften er når vi finder en træner forbeholdt vores “friske Tøser”.
  • Medlemmer der ønske at træne frem mod deltagelse i boksekampe træner også onsdage fra 18.30 til 20.30 – deltagelse kræver dog en aftale med Jens Kristian, som er træneransvarlig.

Har du lyst til at prøve kræfter med træningen i BKN
kan du møde op mandage eller torsdage kl. 18.30, hvor der de fleste dage vil være en person fra bestyrelsen til stede for at vejlede dig.
BEMÆRK at de første 30 dage er en gratis prøveperiode for alle nye medlemmer og at det kun koster kr. 50,- pr. måned for at træne hos BKN.
Træningen omfatter primært motions- og konditionstræning, og kun efter eget ønske i mindre grad boksetræning.

VI MANGLER TRÆNERE HOS BKN
Har du tid eller lyst til at prøve kræfter som træner hos BKN, kan du sende en mail til den træneransvarlige på jens-kristian@bk-nordsalling.dk for at få mere information. Det er ikke et krav, at du han kendskab til boksetræning, idet træningen primært omfatter motions- og konditionstræning.
Vi mangler trænere til vores “friske tøser”, der hvis du melder dig som træner, kan hjælpe til med træningen tirsdage i tidsrummet fra 18.,30 til 20.30.
Herudover mangler vi en træner, der kan hjælpe til mandage og torsdage i tidsrummet 18.30 til 20.30.