Om os

MOTION

Boksning og boksetræning er vores passion. En passion som vi elsker at dele med dig! Om du så ønsker motion, vægttab eller kamp.

BOKSNING

Boksning og kampboksning. Igennem mere end 50 år har vi trænet og kæmpet for at skabe nogle af landet bedste boksere.

FACILITETER

Gode faciliteter betyder rigtig meget! Boksernes Hus har så gode faciliteter at vi er det foretrukne sted for alle Danske Bokseunions træningslejre.

Klubbens historie

BK.Nordsalling bliv stiftet den 14. juni 1963. På initiativ af Poul Anton Poulsen Hansen, kaldet PAP. PAP var i alle årene, frem til hans død 15. november 2009, et kæmpe aktiv, og stor ildsjæl for klubben. Klubben har i dens over 60 årige historie skabt store resultater. Det være sig jyske, danske og nordiske mestre, samt deltagelse ved EM, VM og OL. Ligeledes har flere af klubbens boksere, været på det danske landshold.Klubben har gennem årene være kendetegnet af et godt kammeratskab, et godt social liv og blev i 2008, af Dansk Amatør Bokse Union kåret til “Årets Bokseklub”. Ikke bare i lokalsamfundet, men over hele landet, er klubben kendt for sine gode faciliteter. Da klubben i 2013 kunne fejre 50 års jubilæum, blev der udgivet et jubilæumsskrift, “Midt på Lars Tyndskids Mark”, fortalt og redigeret Knud Peder Jensen. Så ønsker du mere historie om BK Nordsalling, kan bogen købes ved henvendelse til Klubben.

Bokseklubben Nordsalling Tøndering Kirkevej 3, 7870 Roslev
Tel. 97 59 22 75 – Mail: bk@bk-nordsalling.dk

Bestyrelsen